Hair:

Carlos Colares

Makeup:

Erica Jones

Photographer:

Tina Leu

www.tinaleu.com

Hair:

Ebony McGee

Makeup:

Catherine Marie Badua

Photographer:

Tina Leu

www.tinaleu.com

Hair:

Ebony McGee

Makeup:

Catherine Marie Badua

Photographer:

Tina Leu

www.tinaleu.com

Makeup:

Catherine Marie Badua

Photographer:

Tina Leu

www.tinaleu.com

Makeup:

Catherine Marie Badua

Photographer:

Tina Leu

www.tinaleu.com

Hair:

Carlos Colares

Makeup:

Erica Jones

Photographer:

Tina Leu

www.tinaleu.com